ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Οι φυλές δεν διαφέρουν πάντα στο χρώμα του δέρματος, στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στην γλώσσα, πολλές φορές οι άνθρωποι μπορεί να τα έχουν όλα αυτά κινά και να διαφέρουν στην συμπεριφορά. Ρίχνοντας μια ματιά στους δρομους μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει μερικούς από τους κυριότερους εκπροσώπους φυλών οδηγών.
Προσοχή ζουν ανάμεσα μας και οδηγούν...

Ο κάγκουρας
Νομίζει ότι είναι ο ποιο ικανός οδηγός που υπάρχει επειδή ξέρει να ξεκινάει σπινάροντας, Ακούς το αυτοκίνητο του το λιγότερο 5 λεπτά πριν το δεις. Όταν περιμένει στα φανάρια μαρσάρει συνεχώς κοιτώντας τριγύρω και καμαρώνει που άφησε πίσω τον παππού που στεκόταν διάπλατου με το yugo. Ακούει μουσική στην πιο δυνατή ένταση και ταυτόχρονα μιλάει στο κινητό του. Έχει την ικανότητα να ανακαλύπτει το σημείο που θα ενοχλεί και τους πεζούς και τους οδηγούς όταν παρκάρει.

Η σοφερίνα
Προσπαθεί να παρκάρει smart σε χώρο που μόλις ελευθερώθηκε από φορτηγό και κλίνει όλη την κυκλοφορία για αρκετή ώρα προτού τα παρατήσει για να ψάξει αλλού. Παραβιάζει στοπ και βρίζει τον οδηγό που είχε προτεραιότητα ενώ αμέσως μετά ενώ κινείται σε δρόμο που έχει προτεραιότητα φρενάρει και περιμένει υπομονετικά να μην φαίνεται κανένα αυτοκίνητο στην διασταύρωση πριν περάσει.

Ο γρήγορος
Θα σε προσπεράσει μέσα στην πόλη με τέρμα γκάζι κάνοντας την γιαγιά που προσπαθεί να περάσει τον δρόμο να δει τον χάρο με τα μάτια της, θα κάνει τρελές σφήνες, θα κινδυνέψει να τρακάρει πολλές φορές, θα εκνευρίσει τους πάντες και τελικά θα τον προφτάσεις στο επόμενο φανάρι να περιμένει σαν λιοντάρι στο κλουβί.

Ο τσαμπουκάς
Η εμπειρία της οδήγησης είναι μια μάχη για αυτόν με αντιπάλους όλους τους άλλους οδηγούς. Όπλο του εκτός από τις βρισιές και τις χειρονομίες είναι η κόρνα. Κορνάρει με το που ανάψει πράσινο ακόμη και όταν είναι πρώτος στο φανάρι. Όταν είναι μποτιλιαρισμένος στην κίνηση κορνάρει συνεχώς γιατί πιστευτεί ότι αν ήταν αυτός το προπορευόμενο όχημα θα τα κατάφερνε καλλίτερα. Η μόνη ήσυχη στιγμή του είναι όταν αντιληφθεί την παρουσία τροχονόμου.

Ο παππούς
Κινείται ζικ-ζακ στον δρόμο, βγάζει φλας δεξιά και στρίβει αριστερά, αλλάζει αποφάσεις για την ποριά του και τις εκτελεί ακαριαία. Μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομο και μονολογεί ότι όλοι οδηγούν παράνομα Το αυτοκίνητο του είναι γεμάτο γρατσουνιές και λακκούβες από την διαδικασία του παρκαρίσματος. Αγνοεί κόρνες και συστάσεις όχι από εγωισμό αλλά απλά επειδή δεν ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου